Optiuni de modele pentru glafurile de granit gri

Glafurile de granit gri reprezintă o alegere populară, atât pentru glafurile interioare, cât și pentru cele exterioare, datorită durabilității și a culorii neutre.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Culoarea neutră a granitului gri oferă o versatilitate incredibilă, de aceea glafurile amenajate cu acest material se vor potrivi deopotrivă în spații moderne sau tradiționale.

Granitul gri este extrem de rezistent la uzură și este disponibil într-o gamă foarte variată de modele, care pornesc de la gri foarte deschis spre alb, roz sau bej, și continuă până la gri închis, spre negru.

Urmează să analizăm câteva dintre cele mai deoasebite modele de granit gri, pentru a alege cu ușurință, modelul de granit gri care se potrivește cel mai bine glafurilor tale interioare sau exterioare.

Pearl Flower

Granitul gri Pearl Flower se extrage din China. Baza acestui granit gri are o nuanță de gri deschis spre roz, și texturi granulate de dimensiune medie și mare, în nuanțe de gri închis și maro.Glafurile tale interioare sau exterioare amenajate cu granitul gri Pearl Flower, vor emana unicitate și sofisticare.

Bianco Crystal

Bianco Crystal este un model de granit gri care se extrage din Spania. Fundalul său este alb, iar granulația sa este medie, având nuanțe de gri-argintiu și negru. Alege să amenajezi glafurile interioare sau exterioare ale locuinței tale cu granitul gri Bianco Crystal, și vei obține glafuri rezistente și elegante.

Steel Grey

Acest tip de granit gri se extrage din India. Prezintă diverse nuanțe de gri mediu spre închis, cu note subtile de gri metalic. Intensitatea cromatică a granitului gri Steel Grey, asigură impactul vizual puternic al glafurilor tale interioare sau exterioare, ceea ce înseamnă că nu vor avea cum să nu fie observate.

Leopard Grey

Modelul de granit gri Leopard Grey se extrage din Indonezia. Similitudinea pe care acest model de granit gri o are cu blana de leopard este impresionantă. Fundalul său este gri deschis, iar pe suprafața sa sunt dispersate texturi granulate de dimensiune mică și medie, în nuanțe de gri închis și negru. Datorită contrastului deosebit, granitul gri Leopard Grey, va transforma glafurile tale interioare sau exterioare în piese statement.

Peste 150 de modele de granit gri, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.