Optiuni de modele pentru glafurile de granit negru

Prin intermediul amenajării glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale, poți adăuga personalitate și stil, dar în același timp și rezistența ridicată de care au nevoie, dacă optezi pentru granit negru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Frumusețea naturală, impactul vizual impresionant, duritatea și durabilitatea granitului negru fac ca acest material să fie ideal pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare din orice locuință care are nevoie de puncte focale distinctive.

Modelele în care este disponibil granitul negru, au de obicei fundalul negru intens sau gri închis, pe care se ramifică texturi granulate albe, gri, argintiu sau auriu. Pentru a facilita alegerea celui potrivit pentru glafurile tale, în continuare vom analiza câteva modele de granit negru.

Black Mist

Black Mist este un tip de granit negru extras din Brazilia. Glafurile interioare sau exterioare amenajate cu această piatră superbă, vor adaugă caracter oricărui spațiu. Fundalul este de un negru stins, texturile granulate sunt dispuse în mod rarefiat, iar finisajul mat pe suprafețele superioare, îi oferă un aspect unic.

Titanium

Acest model de granit negru este extras din Brazilia. Titanium are un aspect estetic îndrăzneț, plin de mișcare și contrast. Pe fundalul negru intens, se întind texturi elegante, atât granulate cât și venate, în nuanțe de gri, auriu, crem și bej. Dacă alegi acest tip de granit negru, glafurile tale vor impresiona cu siguranță orice privitor cu frumusețea lor unică.

Black Galaxy

Black Galaxy este extras din India și este probabil cel mai popular model de granit negru. Suprafața sa este predominant negru intens, cu texturi granulate fine în nuanțe de alb și auriu. Acest tip de granit este o alegere excelentă pentru amenajarea glafurilor tale, deoarece oferă un aspect vizual foarte elegant, dar și o rezistență crescută la pete.

Via Lactea

Via Lactea este un model de granit negru extras din Brazilia. Fundalul său are o nuanță de gri-negru și este texturat cu vene albe și aurgintii. Glafurile de granit negru Via Lactea vor arăta incredibil în orice spațiu interior sau exterior, și în același timp vor fi foarte rezistente la uzură.

Peste 50 de modele de granit negru, te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.