Optiuni de modele pentru glafurile de granit alb

Glafurile din interiorul sau exteriorul locuinței tale pot avea în același timp eleganță pură și durabilitate extrem de ridicată, dacă optezi pentru amenajarea lor cu granit alb.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul alb este disponibil într-un întreg spectru de tonuri, cu fundal de la alb pur la gri deschis și argintiu. Unele plăci de granit alb au vene asemănătoare cu marmura, în timp ce altele pot avea pete granulate de maro, gri, negru, roșu sau albastru.

În continuare vom analiza câteva modele de granit alb, pentru a facilita decizia asupra celui care se potrivește cel mai bine în amenajarea glafurilor din interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Moon White

Moon White este extras din India. Acest model de granit alb are o granulație fină, cu modele complexe și prezintă pete și vârtejuri de fildeș strălucitor, gri argintiu și negru. Moon White este o opțiune elegantă și versatilă pentru glafurile tale, oferind posibilități infinite atunci când vine vorba de amenajarea celorlalte elemente din interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Caravelas

Granitul Caravelas este un tip de granit alb extras în Brazilia. Suprafața granitului Caravelas are un aspect mai discret, cu fundalul său alb pe care se întind texturi sub formă de pete mici în nuanțe de gri. Alege acest model de granit alb, dacă îți dorești glafuri care să nu atragă toată atenția asupra lor, ci să completeze aspectul general al interiorului sau exteriorului locuinței tale.

White Ice

Granitul alb White Ice este extras în Brazilia și a obținut acest nume datorită fundalului său alb ca zăpada și a contrastului venelor și petelor de culoare întunecate: albastre, gri și negre. Frumusețea acestei pietre va transforma glafurile tale în decorațiuni deosebite.

Kashmir White

Kashmir White este extras din India. După cum sugerează și numele, aceasta este o piatră predominant albă, cu texturi atât venate cât și granulate în nuanțe de albastru și gri. Arată îngrijit și uniform de departe, dar de aproape impresionează cu frumusețea modelului său.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 20 de modele de granit alb, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din interiorul sau exteriorul locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.