Optiuni de modele pentru glafurile de granit exotic

Dacă îți dorești un aspect estetic unic pentru glafurile tale interioare sau exterioare, granitul exotic este cu siguranță cea mai bună alegere pentru această amenajare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile interioare sau exterioare de granit exotic vor fi în centrul atenției, decorând locuința ta cu modelele sale superbe. Frumusețea impresionantă a granitului exotic se datorează suprafeței sale formate dintr-o multitudine de culori și texturi, ce formează modele foarte diverse.

În continuare îți vom prezenta câteva dintre cele mai frumoase modele de granit exotic, pentru a putea decide mai ușor care este cel potrivit pentru amenajarea glafurilor locuinței tale.

Tempest Gold

Acest tip de granit exotic se extrage din Brazilia și este foarte popular. Pe fundalul său gri se întind texturi deosebite în nuanțe de kaki deschis și închis, dar și auriu. Locuința ta va căpăta un aer sofisticat, dacă optezi pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare cu granitul exotic Tempest Gold.

Paradiso Classic

Granit exotic extras din India, cu o estetică care o face o adevărată operă de artă. Modelul său unic este format dintr-un fundal vișiniu, pe care se îmbină armonios nuanțe de maro și gri. Glafurile amenajate cu Paradiso Classic vor adăuga o notă de creativitate locuinței tale.

Volcano Red

Volcano Red este un granit exotic extras din India. Suprafața sa este compusă dintr-un fundal roșu și texturi neregulate de culoare gri închis. Impactul vizual puternic al glafurilor de granit exotic Volcano Red, le va transforma în puncte focale ale locuinței tale.

Amazonia

Granitul exotic Amazonia se extrage din Brazilia și are una din cele mai frumoase și unice combinații de texturi și culori. Este compus dintr-o varietate de nuanțe intense de verde și accente de alb, dispuse sub formă de linii orizontale. Dacă alegi granitul exotic Amazonia pentru amenajarea glafurilor locuinței tale, va reflecta frumusețea locurilor din care provine.

Te așteptăm cu peste 130 de modele de granit exotic, pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să alegi modelul potrivit pentru amenajarea glafurilor locuinței tale.