Glafuri de granit galben pentru living

Glafurile ferestrelor din livingul tău au nevoie de un material care să îndeplinească două cerințe foarte importante: rezistența cât mai ridicată și aspectul deosebit. De aceea, granitul galben poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Acest tip de granit va tranforma glafurile din livingul tău în decorațiuni ce vor avea un impact vizual puternic și vor deveni cu siguranță punctele focale ale încăperii. Granitul galben impresionează privitorul prin intermediul modelelor sale compuse dintr-un fundal în nuanțe diverse de galben și texturi granulate în culori mai închise, de obicei, gri, maro sau negru. Livingul tău va deveni cald și confortabil, iar galbenul va emana energie pozitivă și creativă ce te va invita să petreci cât mai mult timp în livingul tău pentru a te relaxa.

Granitul reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea glafurilor din living, deoarece este cel mai rezistent material disponibil. Astfel că, va oferi glafurilor tale numeroase avantaje practice foarte necesare. Glafurile de granit galben din livingul tău, vor fixa ferestrele în loc, vor consolida pereții și îi va proteja de înfiltrarea apei în suprafață.

Deși granitul este foarte rezistent în mod natural, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale de-a lungul timpului.

Vei putea curăța aceste glafuri cu ușurință, folosind în mod regulat, o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid și o lavetă moale pentru a șterge suprafața.

Accesând www.stona.ro vei găsi 40 de modele de granit galben din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din livingul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.