Optiuni de modele pentru glafurile de granit roz

Glafurile de granit roz reprezintă o modalitate inedită de a da un aer sofisticat, delicat și elegant locuinței tale.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant.

Granitul roz are un impact vizual plăcut, ceea ce înseamnă că locuința ta amenajată cu glafurile din acest material, va emana calm și optimism. Poți găsi o gamă variată de modele ale granitului roz, la unele predominând nuanțele deschise de roz, iar la altele cele închise.

Urmează să analizăm câteva din cele mai frumoase modele de granit roz, în așa fel încât să-ți fie mai ușor să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale.

Rosa Porrino

Această piatră naturală provine din Spania. Compact și uniform în morfologia sa, granitul roz Roso Porrino prezintă o frumusețe fragilă extrem de sugestivă, prin intermediul texturilor sale în nuanțe de alb, gri și negru, care se află pe un fundal roz. Având un echilibru inteligent între funcționalitate și subtilitate plastică, glafurile amenajate cu acest model de granit roz sunt ideale pentru un design interior sau exterior care își dorește să inoveze spațiul.

Peach Red

Model de granit roz care provine din China. Fundalul său gri rozaliu, împreună cu texturile sale cu granulație mare în nuanțe de roz, negru și verde, compun un aspect vizual rafinat. Glafurile amenajate cu granitul roz Peach Red, vor oferi locuinței tale atât rezistență, cât și o frumusețe naturală delicată.

Almond Rose

Acest tip de granit roz provine din China. Almond Rose este alcătuit dintr-un fundal gri deschis spre violet și texturi cu granulație medie în nuanțe discrete de roz somon și cafeniu. Glafurile de granit roz Almond Rose sunt ideale pentru spațiile interioare sau exterioare de dimensiuni reduse, deoarece vor crea impresia de spațialitate.

Juliet Crystal

Granitul roz Juliet Crystal provine din Brazilia și are un aspect estetic neconvențional. Fundalul său este roz intens, iar texturile sale sunt venate, spre deosebire de majoritatea modelelor de granit care au texturi granulate. Texturile venate au nuanșe de bordo, cu accente de gri și auriu. Dacă alegi să-ți amenajezi glafurile cu granitul roz Juliet Crystal, locuința ta va avea un aspect unic și va impresiona orice privitor.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 70 de modele de granit roz, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.