Glafuri exterioare de granit alb

Glafurile exterioare pot adăuga personalitate locuinței tale, dacă alegi să folosești pentru amenajarea acestora, un material cu aspec unic și elegant cum este granitul alb. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Această piatră naturală va înfrumuseța exteriorul casei tale și va atrage cu siguranță toate privirile prin intermediul texturii sale deosebite. Modelul granulat de culoare închisă se întinde pe toată suprafața albă a granitului, formând un contrast foarte plăcut.

Pe lângă avantajele de ordin estetic, granitul alb va oferi glafurilor tale exterioare și o rezistență foarte ridicată ce va consolida pereții și îi va proteja de înfiltrarea apei. De asemenea glafurile exterioare de granit alb, nu se vor zgâria, sparge sau păta.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura rezistența glafurilor tale exterioare de-a lungul timpului.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 25 de modele de granit alb din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.