Glafuri exterioare de granit cu finisaj lustruit

Dacă îți dorești ca exteriorul locuinței tale să emane eleganță, poți folosi granit cu finisaj lustruit pentru amenajarea glafurilor ferestrelor.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Glafurile exterioare de granit cu finisaj lustruit vor îndeplini atât rol decorativ, cât și practic, datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă acest material. Disponibilitatea unei game surprinzător de largă de culori, cum ar fi: alb, gri, bej, albastru, maro, roșu, roz, verde sau negru, face ca integrarea glafurilor de granit cu finisaj lustruit să fie foarte ușoară în orice exterior, indiferent de stilul amenajării.

Granitul cu finisaj lustruit are o suprafață strălucitoare, asemănătoare oglinzii, care reflectă lumina și atrage atenția asupra pietrei. Lustruirea pietrei îndepărtează straturile de estompare și imperfecțiune pentru a ajunge la minerale, prin șlefuirea directă a suprafeței pietrei. Culorile și texturile granulate devin mai accentuate și mai intense, glafurile tale exterioare devenind cu siguranță punctele focale ale fațadei locuinței.

Pe lângă frumusețea unui finisaj lustruit, există multe avantaje practice în aplicarea acestui finisaj pe glafurile exterioare de granit. O lustruire va extinde longevitatea glafurilor chiar mai mult decât o face în mod natural piatra de granit, devenind mai rezistente la pete și zgârieturi.

Finisajul are nevoie de aplicarea unui proces de sigilare pentru a elimina porii mici ai granitului de la expunerea la umiditate. Acest lucru împiedică umezeala să pătrundă în piatră și să provoace imperfecțiuni în straturi și pe suprafață în timp. Procesul de sigilare se va repeta la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea glafurilor exterioare de granit cu finisaj lustruit vei avea nevoie doar de o lavetă moale pe care o vei folosi cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Poți folosi și o soluție special concepută pentru granit.

Peste 350 de modele de granit cu finisaj lustruit te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.