Glafuri exterioare de granit roz

Glafurile exterioare au nevoie în primul rând de un material cât mai rezistent, însă este important și aspectul estetic. De aceea, alegerea granitului roz este foarte potrivită pentru această amenajare.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile exterioare de granit roz vor oferi un aspect inedit, devenind decorațiuni deosebite pentru fațada locuinței tale. Granitul roz va accentua glafurile exterioare fără să iasă mult în evidență, emanând calm și pozitivitate. Fiecare model este compus din texturi granulate în mai multe nuanțe de roz și gri, ce formează un contrast plăcut.

Folosirea glafurilor exterioare de granit roz ca suport pentru așezarea ghivecelor cu flori, va îmbina foarte bine rolul lor practic și pe cel decorativ.

Acest material reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea glafurilor exterioare, deoarece este foarte durabil și rezistent. Nu va trebui să-ți faci griji că suprafața glafurilor tale exterioare de granit roz se va deteriora în timp din cauza condițiilor meteo extreme.

Un tratament de sigilare aplicat o dată pe an, va păstra aspectul intact al glafurilor tale de granit roz de-a lungul timpului.

Pentru curățarea acestor glafuri vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi împreună cu o lavetă moale.

Peste 30 de modele de granit roz te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.