Glafuri de granit roz pentru dormitor

Glafurile ferestrelor din dormitorul tău pot avea o rezistență ridicată și un aspect inedit, dacă alegi să le amenajezi cu granit roz.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Granitul roz va adăuga stil și eleganță în dormitorul tău, prin intermediul texturilor granulate de pe suprafața sa și a nuanțelor plăcute și delicate ce formează modele unice. Nuanțele deschise de granit roz emană liniște și relaxare, iar nuanțele închise forță și energie, astfel că poți alege nuanța potrivită pentru amenajarea glafurilor din dormitorul tău în funcție de personalitatea ta. Acest material îți va oferi o versatilitate ridicată atunci când va veni vorba de integrarea glafurilor în dormitorul tău, în așa fel încât să se armonizeze cu celelalte elemente din încăpere.

Glafurile tale nu vor avea parte doar de avantaje estetice, ci și de numeroase avantaje practice, deoarece granitul este cea mai dură și mai durabilă piatră naturală. Astfel că, glafurile de granit roz vor ține rama ferestrelor în poziție și vor avea o rezistență excelentă la abraziune și la factorii externi. De asemenea, vor păstra pereții uscați, împiedicând efectele negative care pot apărea în timp, cum ar fi: putrezire, umflături și fisuri.

Imediat după ce glafurile vor fi instalate în dormitorul tău, va trebui să aplici un tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența în timp. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Glafurile de granit roz din dormitorul tău vor fi ușor de întreținut, având nevoie doar de o curățare simplă cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale.

Alege din peste 30 de modele de granit roz, accesând www.stona.ro și amenajează glafurile din dormiorul tău așa cum îți dorești. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.