Rezistenta glafurilor de granit

Glafurile pentru ferestre se pot utiliza atât la interior cât și la exterior. Cea mai importantă caracteristică pe care trebuie să o îndeplinească materialul ales pentru amenajarea glafurilor este rezistența. Glafurile de granit reprezintă cea mai bună alegere pentru acest tip de amenajare, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile au rolul de a consolida pereții și de a-i proteja de înfiltrarea apei, de aceea materialul folosit pentru realizarea acestuia trebuie să fie rezistent.

Rezistența granitului cuprinde mai multe aspecte, cum ar fi: rezistența la schimbările de temperatură, la intemperii și la substanțe chimice, însă pentru a asigura păstrarea intactă a granitului de-a lungul anilor, se recomandă efectuarea unui tratament de impermeabilizare.

Intră pe www.Stona.ro, iar după ce alegi din peste 350 de modele de granit, sună la 0732 334 434  și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.