Glafuri de granit roz pentru baie 

Odată cu venirea primăverii ne dorim culori cât mai plăcute în locuințele noastre. Dacă alegi să amenajezi glafuri de granit în baie, vei obține un spațiu care te va îndemna la răsfăț și îngrijire.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei. 

Revenind din anii de tendințe neutre în designul interior, anul acesta. culoarea, în special rozul, revine în viața noastră. Vom vedea din ce în ce mai multe articole sanitare colorate revenind în baie cu toaletă, lavoar și cadă roz. Pe lângă articolele sanitare, o idee foarte bună o reprezintă glafurile de granit roz. Nu numai că vei avea glafuri cu aspect foarte plăcut în baia ta, dar vei avea și rezistenta și durabilitatea necesare acestei amenajări. 

Deși rozul nu este deloc o culoare convențională pentru glafuri, va oferi posibilități nenumărate de amenajare a întregului spațiu. Versatilitatea granitului roz este foarte crescută datorită gamei extrem de variate de nuanțe, de la roz pal la roz închis. Astfel că poți asorta cu ușurință glafurile de granit roz din baie, atât cu elemente în culori închise ca gri sau negru, cât și cu culori deschise ca alb sau bej. Indiferent de preferințele tale de design interior, cu aceste glafuri vei obține o baie relaxantă și primitoare. 

Din punct de vedere al rezistenței, nu vei găsi un material mai puternit decât granitul. Cu siguranță glafurile de granit roz vor dura zeci de ani, deoarece suprafața lor va fi foarte dură și nu va fi susceptibilă la zgârieturi sau pete. Un alt avantaj important al acestor glafuri este rezistența crescută la apă și umezeală, inevitabile în orice baie. Știai că singurul lucru suficient de greu pentru a zgâria granitul este un diamant dintr-o altă bucată de granit? Durabilitatea glafurilor de granit roz va fi atât de ridicată încât nu va fi nevoie vreodată să le înlocuiești. 

Chiar dacă granitul are propria rezistență și durabilitate, cel mai bine este să aplici un tratament de sigilare pe suprafața glafurilor pentru a fi sigur că își păstrează aspectul intact de-a lungul timpului. Repetă tratamentul la un interval de 12 luni. 

Pentru a curăța glafurile de granit roz vei avea nevoie doar de o soluție obținută din apă caldă și săpun lichid pe care o vei folosi cu o lavetă moale. Dacă vei considera că glafurile au nevoie de o curățare în profunzime, achiziționează o soluție de curățare special concepută pentru granit. 

Vei găsi peste 60 modele de granit roz pe www.stona.ro. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Îți putem realiza glafurile de granit roz pentru baie la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.