Glafuri de granit rosu pentru locul de luat masa

Dacă ești în căutarea unei idei inedite pentru decorarea locului de luat masa din locuința ta, amenajarea glafurilor cu granit roșu poate fi soluția ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile de granit roșu vor înfrumuseța ferestrele din locul tău de luat masa, impresionând privitorul prin intermediul intensității culorii, ce formează modele deosebite împreună cu texturile granulate. Modelele granitului roșu au nuanțe foarte variate și bogate, de la fundal roșu închis și puternic, la nuanțe pământii mai discrete, cu texturi granulate în nuanțe de gri sau negru. Aceste glafuri vor fi decorațiuni îndraznețe, cu mare putere vizuală, pentru locul tău de luat masa, devenind cu siguranță punctele focale ale încăperii.

Amenajarea glafurilor din locul tău de luat masa, cu granit roșu, va fi cu siguranță cea mai bună alegere și din punct de vedere practic. Această piatră naturală este cel mai dur material disponibil, oferind glafurilor numeroase avantaje. Ferestrele din locul de luat masa, vor fi fixate bine în perete și vor fi protejate de orice eventuale deteriorări, datorită glafurilor de granit roșu.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va menține aspectul intact al glafurilor tale de granit roșu, de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea acestor glafuri, vei avea nevoie doar de o lavetă moale și de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Atunci când va fi necesară o curățare în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de granit roșu, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din locul tău de luat masa. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.