Glafuri exterioare de granit albastru

Glafurile tale exterioare pot avea atât rol practic, cât și decorativ, dacă alegi un material care să îndeplinească cu succes ambele cerințe, cum este granitul albastru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile de granit albastru vor înfrumuseța exteriorul locuinței tale prin intermediul modelelor deosebite formate din texturi granulate împreună cu această culoare cu aspect inedit. Acest material va atrage cu siguranță admirația oricărui privitor.

Granitul reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea glafurilor exterioare, datorită durității sale foarte ridicate. Astfel că glafurile tale exterioare vor face față cu brio factorilor externi, nefiind afectate de expunerea prelungită la apă sau la razele soarelui. Nu se vor decolora sau deforma odată cu trecerea timpului. De asemenea nu se vor zgâria, păta sau sparge.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va menține aspectul intact al glafurilor tale de granit albastru de-a lungul timpului.

Modelul potrivit de granit albastru te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.