Moduri creative de a-ti transforma glafurile de granit  

Când te gândești la zone care pot beneficia de un pic de stil, ar putea fi ușor să treci cu vederea glafurile ferestrelor. Dacă alegi granitul ca material pentru amenajarea glafurilor, locuința ta va avea parte atât de un aspect estetic impresionant, cât și de durabilitate.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant.   

Cu o doză de creativitate, îți poți transforma glafurile de granit în puncte focale care vor atrage admirația oricui. Fie că amenajezi glafurile interioare sau exterioare cu această piatră deosebită, locuința ta își va îmbunătăți aspectul imediat. Citește în continuare pentru a afla câteva moduri creative de a-ți transforma glafurile de granit. 

Ramuri de pin 

Poți avea frumusețea iernii în locuința ta așezând o ramură de pin într-un coș simplu de răchită. În acest fel vei crea o atmosferă plăcutâ în spațiul tău și te vei simți aproape de natură chiar și în zilele friguroase în care preferi să stai în casă. Dacă alegi modele de granit albe sau exotice care conțin alb, vei recrea anotimpul iarna și mai bine. 

Mai multe tipuri de cactuși 

Uneori, tot ceea ce este necesar pentru a adăuga mai mult interes glafurilor de granit, este un sortiment de plante. Poți opta pentru mai multe tipuri de cactuși și vei crea o expoziție care să pară artă vie chiar pe glafurile tale. Varietatea de forme și texturi, atât a cactușilor, cât și a glafurilor, va atrage cu siguranță atenția. Cel mai bine se potrivesc modelele de granit în nuanțe neutre de alb, bej, maro sau verde. 

Rafturi pentru amintiri 

Glafurile de granit pot deveni mini rafturi pe care să așezi accesorii importante pentru tine. Poți pune poze de familie și suveniruri din călătorii pentru a crea rafturile amintirilor. Pentru a fi totul și mai personal, alege granit în culoarea ta preferată sau a cuiva drag ție. 

Ramuri de copac 

Alege granit verde pentru amenajarea glafurilor, iar apoi decorează-le cu ramuri de copac. Ramurile de copac emană un aspect rustic care funcționează pentru aproape orice cameră. Pune-le într-o vază elegantă pentru și mai mult interes vizual. În acest fel vei aduce o parte din natură în locuința ta. 

Dacă ți-au plăcut aceste moduri creative de a-ți transforma glafurile de granit, intră pe www.stona.ro sau vizitează-ne în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Vei găsi peste 600 modele de granit. Îți putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.