Avantajele glafurilor de granit pentru baie 

Datorită numeroaselor avantaje, glafurile de granit sunt o alegere populară pentru baie.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Dacă te gândești să refaci glafurile din baie sau chiar să construiești o baie nouă, continuă să citești pentru a afla care sunt avantajele glafurilor de granit pentru baie. 

Sunt puternice și durabile 

Unul dintre principalele motive pentru care glafurile de granit sunt atât de folosite în băi, este faptul că sunt incredibil de puternice și durabile. Fiind confecționate din piatră naturală, înseamnă că este mai puțin probabil să se zgârie, ciobească sau păteze decât alte glafuri confecționate din alte materiale. 

Sunt rezistente la apă și umezeală 

Granitul este renumit pentru capacitatea sa naturală de a rezista la umezeală. De fapt, acesta este principalul motiv pentru care este o alegere atât de bună pentru amenajarea glafurilor din baie. Are o rezistență naturală la apă care ajută la protejarea suprafeței glafurilor.     

Sunt disponibile în diverse culori și modele 

Varietatea culorilor și modelelor din care poți alege atunci când amenajezi glafurile de granit din baie, te asigură că găsești exact aspectul care să se potrivească perfect în încăpere. Indiferent dacă îți dorești glafuri de granit albe, negre sau în culori intense, există o opțiune pentru fiecare dorință. Pentru un aspect mai atrăgător, poți folosi granit și pentru alte elemente din baie, cum ar fi: blaturi, lavoar, pardoseală sau pereți. 

Sunt ușor de curățat 

Un alt motiv pentru care glafurile de granit sunt o alegere bună pentru baie este că sunt ușor de curățat. Pentru a le asigura rezistența în timp, se recomandă aplicarea unui tratament de etanșare în mod regulat. Poți șterge glafurile de granit cu o cârpă moale și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pentru a le menține curate. Aceste glafuri te vor ajuta să creezi o baie frumoasă, durabilă și care necesită puțină întreținere. 

Dacă avantajele glafurilor de granit pentru baie te-au convins, vei găsi peste 600 modele de granit pe www.stona.ro De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Îți putem realiza glafurile de granit pentru baie la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.