Glafuri de granit alb

Glafurile au rolul de a consolida pereții și de a decora ferestrele. Pentru a obține un aspect clasic și elegant al ferestrelor tale, poți folosi granit alb atunci când amenajezi glafurile acestora. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile tale de granit alb vor lumina orice încăpere, dând impresia de spațialitate și vor evidenția celelalte culori din jur. Astfel că acestea reprezintă alegerea ideală pentru amenajarea spațiilor mici.

Compoziția granitul alb face ca acesta să conțină de obicei diferite nuanțe deschise, nefiind disponibil de obicei într-un alb pur; însă în acest fel această piatră naturală va oferi un aspect interesant spațiului tău și va impresiona orice privitor prin texturile sale granulate în culori variate.

Pe lângă aspectul deosebit, glafurile de granit alb au avantajul de a fi foarte rezistente, iar cu un tratament de sigilare aplicat o dată pe an, acestea își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Granitul necesită o întreținere minimă pentru a se păstra în condiții bune, având nevoie de îndepărtarea imediată a petelor și de ștergerea suprafeței în mod regulat. Ștergerea se face cu o cârpă moale împreună cu apă caldă și săpun lichid.

Accesând  www.stona.ro  poți alege din 25 de modele de granit alb, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.