Glafuri de granit pe post de blaturi de bucatarie

Dacă îți dorești atât glafuri cât și blaturi de granit în bucătăria locuinței tale, cea mai bună opțiune este să folosești o singură bucată de material. Astfel vei obține glafuri de granit pe post de blaturi de bucatarie. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. 

Funcționalitatea este o caracteristică foarte importantă pentru orice bucătărie, în special pentru cele de dimensiuni reduse. Folosirea glafurilor de granit pe post de blaturi de bucătărie va rezolva problema spațiului redus, economisind mult spațiu. Datorită acestei amenajări vei avea un loc spațios în care să-ți așezi ghivecele cu flori la fereastră, să prepari mâncarea, dar și să iei masa alături de cei dragi. 

Glafurile și blaturile au nevoie de un material cât mai durabil și rezistent pentru a face față tuturor provocărilor apărute în bucătărie, cum ar fi: umezeală, temperaturi ridicate, tigăi și oale fierbinți etc., însă granitul este cu siguranță cel mai potrivit pentru această amenajare. 

Glafurile de granit pe post de blaturi de bucătărie nu vor oferi bucătăriei tale doar funcționalitate și durabilitate, ci și o estetică deosebită, transformând-o într-o încăpere elegantă și sofisticată. Modelele acestei pietre naturale sunt extrem de diverse, având culori și texturi impresionante. Varietatea granitului reprezintă o garanție a faptului că vei găsi modelele potrivite pentru bucătăria locuinței tale.  

Aceste glafuri vor avea nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a le maximiza rezistența în timp. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an. 

Curăță glafurile de granit pe post de blaturi de bucătărie cu o soluție potrivită pentru aceste suprafețe și vor arăta mereu ca în ziua în care au fost instalate. Poți alege dintre a face o astfel de soluție prin amestecarea săpunului lichid de vase cu apă caldă și a cumpăra una special concepută pentru granit. 

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 600 de modele de granit, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor din bucătăria locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.