Glafuri interioare de granit rosu

Glafurile interioare reprezintă o parte importantă a locuinței tale, deoarece creează un aspect plăcut în jurul ferestrelor și formează o barieră împotriva înfiltrării umezelii. Astfel că materialul cel mai potrivit pentru această amenajare este granitul roșu, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Este considerat a doua cea mai dură piatră naturală după diamant.

Glafurile de granit roșu vor atrage cu siguranță toată atenția prin intermediul acestei culori puternice și a texturilor granulate ce sunt dispuse pe toată suprafața. În acest fel vei obține piese decorative deosebite pentru locuința ta.

Granitul roșu este unul din cele mai solide, rezistente și dense materiale disponibile. Glafurile tale interioare realizate din acest material vor face față cu brio factorilor externi, nefiind afectate de zgârieturi, ciobire, spargere sau pătare.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor tale de granit roșu de-a lungul timpului.

Pentru întreținerea acestor glafuri, folosește soluții de curățare special concepute pentru acest tip de piatră, iar în lipsa acestora o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 30 de modele de granit roșu, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.