Culori de granit pentru glafuri in anul 2023 

Dacă îți dorești să instalezi glafuri de granit în locuința ta, însă nu știi ce modele să alegi, te poți inspira din câteva culori de granit pentru glafuri în anul 2023.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.     

Eleganța, rezistența și durabilitatea granitului sunt caracteristici ideale pentru amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuințelor. Aspectul deosebit al granitului va impresiona orice privitor, având texturi granulate și o gamă de culori extrem de variată. În 2023, culoarea reflectă bunăstarea, descoperirea, acceptarea, transformarea, confortul și simplitatea. 

În continuare îți vom prezenta câteva culori de granit pentru glafuri în anul 2023, cu scopul de a te ajuta să obții o amenajare în trend. 

Granit maro 

Uită de gri, maroul este noul neutru al anului 2023. De fapt, toate varietățile acestei nuanțe confortabile sunt la mare căutare anul acesta. Maroul deschis, maroul închis și bejul revin datorită caracterului pământesc, ceea ce înseamnă că glafurile de granit maro ne ajută să ne simțim mai conectați la frumusețea și proprietățile de relaxare ale naturii. 

Granit roz 

Perspectivele pentru anul 2023 sunt roz – de la fucsia strălucitoare la roz delicat, cu înclinație neutră. La capătul subtil al spectrului se află un gri-roz deschis. Această nuanță superbă spune o poveste despre căldură, explorare și importanța îngrijirii de sine și este exemplul perfect al neutrelor calde, versatile și neașteptate care devin din ce în ce mai căutate în 2023. 

Granit verde 

Indiferent dacă optezi pentru un granit verde deschis sau închis, nuanța va rămâne la modă pentru anii următori. În timp ce anul trecut se preziceau variațiile de verde crud, anul acesta pare că tendința se îndreaptă spre nuanțe mai intense de verde, cum ar fi smarald. Cu glafurile de granit verde locuința ta va deveni o oază de relaxare care îți va aminti de timpul petrecut în natură. 

Intră pe www.stona.ro și alege modelul potrivit din aceste culori de granit pentru glafuri în anul 2023. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.