Glafuri interioare de granit cu finisaj fiamat

Atunci când vine vorba de alegerea granitului potrivit pentru amenajarea glafurilor interioare, îl poți alege pe cel cu finisaj fiamat pentru a oferi locuinței tale un farmec rustic. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, formată din răcirea lavei sau magmei. Este compusă în principal din cuarț și feldspat cu cantități minore de mica, amfibole și alte minerale. 

Spre deosebire de alte finisaje, cel fiamat este potrivit doar pentru granit din cauza căldurii intense necesare pentru a obține aspectul. Granitul fiamat se obține prin expunerea pietrei la căldură atât de extremă încât granulele din interior se sparg. În urma acestui proces, granitul capătă o textură aspră și un aspect natural, iar culorile pietrei se schimbă în tonuri mai discrete. 

Glafurile interioare de granit cu finisaj fiamat vor atrage atenția cu estetica lor unică și cu eleganța lor delicată. Poți alege exact modelul care se potrivește perfect în locuința ta, deoarece acest material este disponibil într-o gamă foarte variată de culori: galben, gri, roz, roșu, maro, exotic și negru.  

Din punct de vedere practic, granitul cu finisaj fiamat îți va transforma glafurile interioare în cele mai rezistente și durabile suprafețe. Vor fi ideale pentru a fi folosite ca suporturi pentru ghivece de flori, deoarece vor susține fără probleme oricâtă greutate. De asemenea, glafurile de graniit cu finisaj fiamat vor avea o suprafață antiderapantă, rezistentă la apă și la umiditate. 

Deoarece acest material are o textură pronunțată și poroasă, este foarte important să aplici cât mai des un tratament care să-i etanșeze suprafața. Astfel glafurile tale interioare vor fi complet protejate de pete, zgârieturi sau de acumularea prafului și a murdăriei. 

Curăță glafurile interioare de granit cu finisaj fiamat doar cu soluții de curățare adecvate. Poți achiziționa una special concepută pentru această piatră, sau poți obține una din apă caldă și săpun lichid de vase. 

Intră pe www.stona.ro și vei găsi peste100 de modele de granit cu finisaj fiamat pentru a obține glafurile interioare pe care ți le dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.