Crearea unui birou dintr-un glaf de granit

Dacă ești în căutarea unei modalități de a amenaja un spațiu de birou nou și inovator, poți opta pentru crearea unui birou dintr-un glaf de granit.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Rolul clasic al glafurilor ferestrelor este de le fixa în pereți, însă găsirea unor întrebuințări noi pentru ele, reprezintă soluția ideală pentru a economisi spațiu în locuința ta. Folosirea granitului pentru crearea glafului cu rol de birou, este cu siguranță cea mai bună alegere, deoarece este cel mai rezistent și mai durabil material disponibil. Nu va îndeplini doar nevoile ferestrelor, ci și pe cele ale biroului, oferind stabilitate și practicabilitate.

Un alt avantaj al acestei amenajări este poziționarea biroului chiar în dreptul ferestrelor, deoarece lucrul la lumină naturală poate reduce oboseala și crește productivitatea și bunăstarea. De asemenea, prin intermediul folosirii glafului de granit pe post de birou, vei obține o amenajare modernă și neconvențională în locuința ta.

Pe lângă avantajele practice, biroul realizat din glaf de granit va aduce și avantaje estetice locuinței tale. Aspectul deosebit al acestui material va înfrumuseța și va da personalitate întregii încăperi în care se află biroul. Texturile granulate unice și gama impresionantă de culori, vor transforma biroul tău din glaf de granit în punctul focal central al încăperii.

Pentru a asigura rezistența în timp a acestui birou, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni.

Vei putea curăța biroul din glaf de granit cu ușurință, având nevoie doar de o soluție de curățare compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale.

Pe www.stona.ro, în showroom-ul din București, șoseaua Pipera nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba, vei găsi peste 350 de modele de granit. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite