Glafuri de granit alb pentru dormitor

Glafurile ferestrelor pot fi o modalitate inedită de a-ți decora dormitorul, însă este important ca materialul ales să aibă și o rezistență ridicată. Astfel că granitul alb poate fi alegerea potrivită.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Granitul alb va adăuga eleganță și rafinament dormitorului tău, creând o atmosferă calmă și relaxantă, foarte necesară atunci când îți dorești să te odihnești. De obicei, modelele granitului alb sunt compuse dintr-un fundal predominant alb, pe care se întinde o textură granulată în nuanțe mai închise, dar asemănătoare, cum ar fi: bej sau gri.

Acest tip de granit va oferi dormitorului tău un avantaj foarte bun pentru încăperile de mici dimensiuni, deoarece va da impresia de luminozitate și spațialitate.

Granitul reprezintă cu siguranță cea mai bună alegere pentru amenajarea glafurilor din dormitorul tău, datorită durității sale foarte ridicate, ce nu poate fi egalată de niciun alt material disponibil. Glafurile de granit alb din dormitorul tău, vor servi la susținerea structurală și menținerea ferestrei în poziție.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura rezistența glafurilor de granit alb de-a lungul timpului.

Aceste glafuri nu vor necesita o curățare complicată, fiind suficientă folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Alege modelul potrivit de granit alb accesând www.stona.ro și vei obține glafurile pe care ți le dorești în dormitorul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.