Optiuni de modele pentru glafurile de granit albastru

Poți oferi un aspect spectaculos locuinței tale, prin intermediul amenajării glafurilor interioare sau exterioare cu un material deosebit din punct de vedere vizual, cum este granitul albastru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile de granit albastru pot crea atmosfere variate în locuința ta, în funcție de modelele alese. Cele în nuanțe deschise de albastru vor crea o atmosferă calmă și relaxantă, iar cele în nuanțe închise, vor crea o atmosferă profundă și impunătoare.

Diversitatea modelelor disponibile de granit albastru, poate face dificilă alegerea modelului potrivit pentru amenajarea glafurilor tale interioare sau exterioare, de aceea vom analiza câteva dintre cele mai populare.

Blue Cayman

Acest tip de granit albastru este extras din Brazilia. Suprafața sa este formată din tonuri de gri, crem și albastru care se îmbină ca într-o pictură în acuarelă. Cu granitul albastru Blue Cayman vei crea glafuri interioare sau exterioare superbe, care vor impresiona orice privitor cu frumusețea lor extraordinară.

Aurora Blue

Aurora Blue este un granit albastru extras din Ucraina. Estetica sa este uimitoare, fiind formată din vene luxuriante de albastru, gri și auriu. Acest tip de granit albastru oferă un material frumos și durabil pentru amenajarea glafurilor tale interioare sau exterioare.

Blue Bahia

Granitul albastru Blue Bahia este extras din Brazilia. Această piatră naturală este uimitor de frumoasă și exclusivistă, cu fundal albastru deschis și pete albe, gri și aurii. Blue Bahia reprezintă o opțiune excelentă pentru amenajarea glafurilor tale, deoarece le va transforma în decorațiuni superbe.

Emerald Pearl

Emerald Pearl este un tip de granit albastru care se extrage din Norvegia. Are o culoare de bază albastru intens, spre negru, cu nuanțe de verde smarald dispuse peste tot, sub formă de pete. Acest granit albastru este alegerea perfectă, dacă îți dorești ca glafurile interioare sau exterioare să aibă o culoare închisă, dar deosebită. Eleganța decorativă a acestei pietre va oferi glafurilor, o notă personală și un aspect clasic, dar inovator.

Dacă accesezi www.stona.ro vei putea alege modelul potrivit de granit albastru pentru amenajarea glafurilor tale interioare sau exterioare. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.