4 idei practice de a folosi glafurile de granit 

Glafurile de granit reprezintă cu siguranță cea mai bună alegere, atunci când rezistența și durabilitatea sunt cele mai importante, cu un plus de aspect estetic deosebit. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant. 

De la integritatea structurală la spațiu decorativ, glafurile de granit pot să ofere o varietate de idei practice, pentru a fi cât mai funcționale pentru locuința ta. 

Loc de citit 

Glafurile de granit ale ferestrei tale sunt suficient de largi pentru a ține o carte? Dacă da, ai un loc perfect pentru a crea un loc mic și relaxant de citit. 

Adăugă perne pentru confort, și poate chiar o lampă pentru seară. Acesta este un mod atât de relaxant și romantic de a amenaja o fereastră mai mare și, desigur, un avantaj pentru cei pasionați de citit. 

O mică grădină  

Creează un spațiu verde interior pe glafurile de granit, cu plante mici și frumoase în diferite tipuri de recipiente. Cutii de ceai, borcane, sticle sau chiar câteva oale vechi… există atât de multe posibilități. Adaugă flori frumoase, delicate, strălucitoare sau chiar câteva ierburi de bucătărie pentru a crea un loc de frumusețe organic și natural pentru locuința ta. 

Loc de lucru 

Dacă îți dorești un spațiu de birou în camera ta, însă dimensiunile sunt reduse, poți crea un loc de lucru pe glafurile de granit. Duritatea lor extraordinară permit aplicarea oricărei greutăți pe suprafața blaturilor, astfel că noul tău birou va fi foarte funcțional și mereu pregătit pentru următorul tău proiect. 

Galerie foto 

Această idee de decor este pentru cei care s-au chinuit să găsească spațiu pe perete pentru toate fotografiile înrămate. Te-ai gândit să-ți folosești glafurile de granit ca galerie foto? 

Fereastra este locul perfect pentru a aranja câteva fotografii diferite înrămate de dimensiuni variate. Și poți oricând să adaugi mai multe mai târziu, pe măsură ce colecția ta de fotografii crește!  

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 600 de modele de granit, din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.