Glafuri exterioare de granit verde

Glafurile exterioare reprezintă o parte necesară a construcției locuinței tale, însă le poți transforma și în decorațiuni dacă alegi un material atât cu rezistență ridicată, cât și cu aspect inedit. Astfel că granitul verde poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Glafurile exterioare de granit verde vor înfrumuseța fațada locuinței tale prin intermediul acestei culori deosebite și a texturilor granulate ale granitului. Verdele va contribui la armonizarea exteriorului locuinței tale cu natura din jur și va transmite o stare de relaxare și calm.

Rezistența foarte ridicată a granitului face ca acest material să fie ideal pentru amenajarea glafurilor exterioare. Va consolida pereții și nu va permite apei, umidității sau curenților de aer cald/rece să pătrundă în structura lor și să îi deterioreze.

Un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, va păstra aspectul glafurilor tale exterioare de granit verde intact de- a lungul timpului.

Pentru curățarea acestor glafuri vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 10 modele de granit verde, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.