Glafuri exterioare de granit negru

Glafurile exterioare reprezintă o parte esențială a structurii oricărei clădiri, de aceea materialul folosit pentru această amenajare trebuie să fie funcțional, dar și cu aspect deosebit. Astfel că granitul negru poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul negru este una dintre cele mai frumoase pietre pe care le poți alege pentru amenajarea glafurilor tale exerioare, datorită impactului său vizual puternic și inedit. Modelele sale sunt compuse din texturi granulate în nuanțe de alb, bej sau gri, ce sunt dispuse pe toată suprafața de un negru sau gri închis intens. Exteriorul locuinței tale va fi pus în valoare de aceste glafuri deosebite, ce vor emana eleganță și stil.

Glafurile exterioare de granit negru sunt ideale pentru a forma partea de jos a ferestrelor și a le asigura stabilitatea în pereți, deoarece acest material este cel mai dur și mai rezistent disponibil. Numeroasele avantaje pe care le oferă granitul, vor oferi glafurilor tale exterioare durabilitatea de care au nevoie pentru a face față fără probleme condițiilor meteo.

Deși granitul negru este foarte rezistent în mod natural, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a asigura rezistența glafurilor exterioare la pete și zgârieturi de-a lungul timpului.

Aceste glafuri se vor curăța cu ușurință folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale. O curățare periodică în profunzime se va efectua cu o soluție special concepută pentru granit.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 50 de modele de granit negru, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.