Glafuri de granit verde pentru bucatarie

Bucătăria ta poate avea un aspect inedit dacă alegi să amenajezi glafurile ferestrelor cu granit verde. De asemenea, acest material va oferi bucătăriei tale și funcționalitate.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile de granitul verde vor înfrumuseța ferestrele și vor adăuga o notă de frumusețe naturală în bucătăria ta. Nuanțele variate de verde, de la deschis la închis, împreună cu texturile deosebite ale granitului, formează modele ce amintesc de vegetație. Aceste glafuri vor transforma bucătăria ta într-o încăpere calmă și relaxantă.

Granitul reprezintă materialul ideal pentru amenajarea glafurilor din bucătărie, deoarece oferă deopotrivă și avantaje estetice și practice. Duritatea acestuia nu poate fi egalată de celelalte materiale disponibile, astfel că grafurile tale vor avea cu siguranță o durabilitate foarte ridicată. Glafurile de granit verde din bucătărie vor contribui la fixarea ferestrelor în structura pereților și nu vor permite pătrunderea apei și umezelii în suprafață.

Pentru a asigura rezistența în timp a acestor glafuri, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare imediat după instalare, iar apoi reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Curățarea glafurilor de granit verde din bucătărie se va face cu ușurință, folosind o lavetă moale cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Pe www.stona.ro poți alege modelul potrivit de granit verde, pentru amenajarea glafurilor tale din bucătărie. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.