Glafuri interioare de granit cu finisaj lustruit

Glafurile interioare ale locuinței tale pot avea un aspect elegant și sofisticat nemaipomenit, cu ajutorul materialului potrivit. Alegerea granitului cu finisaj lustruit va da acest rezultat. Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Granitul cu finisaj lustruit este cu siguranță cea mai bună alegere atunci când îți dorești glafuri interioare cu o estetică umitoare. Niciun alt finisaj nu scoate în evidență frumusețea granitului ca cel lustruit. Finisajul lustruit face ca suprafața granitului să fie foarte strălucitoare și reflectorizantă, permițând luminii să se reflecte de pe suprafață pentru a face încăperea în care află glafurile interioare să pară mai spațioasă. Detaliile de pe suprafața granitului, cum ar fi culorile și texturile granulate, vor fi intense și superbe, datorită reflexelor finisajului lustruit. Glafurile interioare de granit cu finisaj lustruit vor deveni instant punctele focale ale locuinței tale. 

Pe lângă frumusețea pe care o oferă, există multe beneficii practice ale alegerii acestui finisaj pentru glafurile interioare de granit. Va prelungi longevitatea glafurilor tale interioare, chiar mai mult decât o face piatra de granit în mod natural. Suprafața granitului este lustruită cu meticulozitate, aducând strălucirea sa la un nivel înalt, astfel încât să reziste mulți ani, fără să fie uzată de zgârieturi, pete sau ciobiri. 

Dacă supui glafurile interioare de granit cu finisaj lustruit la un tratament de sigilare, vor deveni imune la umiditate și își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului. Se recomandă reaplicarea tratamentului în fiecare an. 

Vei avea nevoie doar de produse de curățare potrivite pentru suprafața granitului cu finisaj lustruit, iar glafurile tale interioare vor arăta tot timpul impresionant. Poți obține un astfel de produs cu ușurință, amestecând apă caldă cu săpun lichid de vase, sau achiziționând unul special conceput pentru acest tip de piatră. 

Alege acum modelul potrivit de granit cu finisaj lustruit, intrând pe www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Avem peste 400 de modele disponibile, așa că îl vei găsi cu siguranță pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor interioare ale locuinței tale.