Optiuni de modele pentru glafurile de granit bej

Alegerea granitului bej este cea mai bună atunci când îți dorești ca glafurile din interiorul sau exteriorul locuinței tale să emane căldură, eleganță și calm, dar în același timp să aibă și cea mai bună rezistență.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Sunt disponibile diverse modele de granit bej, de aceea urmează să îți prezentăm câteva pentru a-ți putea da seama mai ușor care sunt cele potrivite pentru amenajarea glafurilor tale.

Giallo Ornamental

Este un model de granit cunoscut pentru tonurile sale aurii, bej și crem. Are, de asemenea, detalii de bronz, gri și maro deschis. De la distanță, culorile modelului Giallo Ornamental vor arăta destul de uniforme, în general bej și crem. Bogăția de vene și texturi granulate va atrage cu siguranță toată atenția asupra glafurilor din locuința ta și va înfrumuseța întregul spațiu din jur.

Napoli

Contrastul dintre culorile ocru și maro ale granitului Napoli și aspectul său eterogen îi conferă un aspect original și exclusiv. Ocruri și bronzuri gălbui cu pete maro minunate. Culorile calde ocupă locul central în granitul Napoli, perfecte pentru a crea spații primitoare, dar și elegante, prin intermediul glafurilor.

Santa Helena

Santa Helena este un granit cu o textură consistentă de cristale alb-negru, care pare împrăștiată pe fundalul într-o nuanță caldă de bej. Modelul consistent și tonurile calde ale acestei pietre, înseamnă că glafurile tale vor fi ușor de asociat cu majoritatea culorilor și stilurilor de amenajare.

Naica

Naica este un tip de granit din Brazilia, de o frumusețe și eleganță rare, cu un sidef, fundal gri și vene în nuanțe subtile de fildeș, auriu și alb. Paleta sa de culori neutre îi conferă un aspect elegant, potrivit pentru amenajarea glafurilor din orice cameră a locuinței tale sau pentru exterior.

Pe www.stona.ro vei găsi 6 modele de granit bej din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor din interiorul sau exteriorul locuinței tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.