Glafuri de granit negru pentru baie

Poți avea glafuri foarte funcționale și ergonomice în baia ta, dar în același timp și cu un impact vizual puternic, dacă alegi să le amenajezi cu granit negru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile din baia ta formează partea orizontală de jos a ramelor ferestrelor, cu scopul de a le fixa în loc și de a proteja pereții de înfiltrarea apei în suprafață. Nu vei găsi un material mai potrivit decât granitul pentru amenajarea acestora, deoarece este cel mai rezistent și mai dur material disponibil. Astfel că, glafurile de granit negru din baia ta vor avea parte de toate calitățile practice de care vor avea nevoie.

Eleganța pe care granitul negru îl va oferi glafurilor tale din baie este greu de egalat de celelalte materiale. Acest tip de granit impresionează privitorul cu modelele sale compuse dintr-un fundal negru sau gri închis, pe care sunt dispuse texturi granulate în nuanțe de alb, bej sau gri. Contrastul intens al modelelor granitului negru, va transforma glafurile din baia ta în decorațiuni deosebite.

Chiar dacă granitul negru este extrem de rezistent în mod natural, aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor din baia ta de-a lungul timpului.

Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o cârpă moale, vei putea să cureți glafurile de granit negru din baia ta cu mare ușurință. Sunt disponibile și soluții de curățare special concepute pentru granit.

Alege din peste 40 de modele de granit negru, accesând www.stona.ro și vei avea glafurile pe care ți le dorești în baia ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.