Beneficiile alegerii glafurilor exterioare de granit

Glafurile exterioare de granit reprezintă fără îndoială cea mai bună alegere pentru această amenajare, datorită numeroaselor beneficii practice și estetice pe care le oferă acest material. În continuare vom descoperi câteva dintre cele mai importante beneficii ale glafurilor exterioare de granit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Rezistență și durabilitate

Utilizarea granitului pentru amenajarea glafurilor exterioare ale locuinței tale, le va îndeplini toate cerințele practice. Fiind un material foarte dur, granitul va transmite durabilitatea și rezistența sa, glafurilor exterioare, astfel că vor rezista fără probleme intemperiilor. Aceste glafuri vor proteja substructura de sub rama ferestrelor de pătrunderea apei sau umezelii. De asemenea, glafurile exterioare de granit nu vor fi afectate de radiația solară puternică, iar suprafața lor nu se va decolora.

Aspect deosebit

Granitul este ideal pentru amenajarea glafurilor exterioare, și datorită selecției mari de culori, texturi și modele. Glafurile exterioare de granit nu doar că vor avea rezistența necesară, ci și estetica, ceea ce înseamnă că vei folosi aceste glafuri și ca detalii decorative pentru fațada locuinței tale.

Rezistență la pete

În general,modelele de granit mai închise la culoare sunt foarte dense și uneori nici măcar nu necesită aplicarea unui tratament de sigilare. Modelele de granit mai deschise sunt mai poroase și uneori necesită mai multe straturi de sigilare pentru a fi considerate rezistente la pete. În orice caz, dacă glafurile exterioare de granit sunt tratate corespunzător, vor avea o suprafață rezistentă la pete.

Sustenabilitate

O singură carieră de granit, este suficientă pentru mii de proiecte comerciale și rezidențiale de-a lungul mai multor secole. Granitul este folosit aproape complet în stare naturală. Odată extras, este necesară o prelucrare minimă pentru ca granitul să fie gata pentru amenajarea glafurilor exterioare. În comparație cu granitul, materialele proiectate au un proces de producție complicat, care include adesea substanțe chimice toxice și emisii nocive în atmosferă.

Accesează www.stona.ro și vei găsi peste 600 de modele de granit din care să le alegi pe cele potrivite pentru amenajarea glafurilor exterioare ale locuinței tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.