Glafuri de granit alb pentru bucatarie

Glafurile din bucătăria ta au nevoie de un material cât mai rezistent, dar și cu aspect estetic deosebit. Granitul alb poate fi alegerea potrivită, deoarece îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul alb este puternic, frumos și versatil și va conferi glafurilor tale din bucătărie un aspect rafinat, curat și elegant. Suprafața acestui tip de granit este compusă dintr-un fundal de la alb strălucitor la crem sau ivoriu, pe care se regăsesc texturi granulate. Glafurile de granit alb vor înveseli bucătăria ta și o vor face să se simtă mai fermecătoare și mai primitoare. În timp ce compoziția pietrei face ca plăcile de granit alb „pur” să nu existe, frumusețea granitului alb stă în petele și variațiile sale care adaugă caracter și căldură decorului tău de bucătărie. Tocmai aceste variații subtile și contraste izbitoare fac ca granitul alb să arate atât de luxos și elegant în orice bucătărie.

Aspectul curat și sofisticat al granitului alb va face ca bucătăria ta să pară mai mare și mai spațioasă, Culoarea deschisă face camera să se simtă deschisă și aerisită, creând o atmosferă proaspătă și primitoare.

Una dintre cele mai dure pietre naturale, granitul este foarte puternic și va creea suprafețe durabile, care sunt puțin probabil să fie afectate de tăiere, răzuire sau orice alte activități obișnuite. Granitul alb, în special, are un avantaj suplimentar față de alte tipuri de granit – ascunde imperfecțiunile și petele (culorile deschise tind să arate mai puțin uzura decât nuanțele mai întunecate, mai ales atunci când piatra e are texturi complexe și pete colorate). Defectele mici de suprafață, urmele de apă, praful și amprentele sunt, de asemenea, mai puțin vizibile pe glafurile de granit alb.

Glafurile de granit alb vor avea nevoie de o sigilare corespunzătoare în mod constant pentru a fi mai rezistente la pete și la o uzură normală. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Curățarea glafurilor se poate face cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale.

.
Pe www.stona.ro poți găsi peste 20 de modele de granit alb din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.