Glafuri interioare de granit albastru

Pentru a realiza o amenajare inedită, poți opta pentru realizarea glaturilor tale interioare din granit albastru. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Prin intermediul amenajării glafurilor cu granit albastru, vei obține decorațiuni deosebite pentru ferestrele tale, dar și o consolidare a pereților. Granitul albastru va oferi glafurilor tale un impact vizual deosebit, ce va face ca aceste piese să devină centrul de interes al încăperii. Consolidarea pereților se datorează rezistenței foarte ridicate a granitului, fiind considerat al doilea cel mai rezistent material după diamant.

Glafurile de granit albastru au nevoie de aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, pentru a asigura păstrarea aspectului intact de-a lungul timpului.

Aceste glafuri se întrețin cu ușurință cu ajutorul unei soluții alcătuite din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o cârpă moale.

Accesează www.stona.ro și alege modelul de granit potrivit pentru amenajarea glafurilor tale. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.