Glafuri interioare de granit bej

Glafurile interioare trebuie să aibă o rezistență ridicată și un aspect deosebit, astfel că amenajarea acestora cu granit bej va îndepini cu succes aceste cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul bej va crea o atmosferă calmă și relaxantă prin intermediul acestei culori discrete și calde, iar texturile granulate vor atrage atenția și admirația oricărui privitor. Prin intermediul neutralității bejului vei putea să amenajezi restul încăperii cu orice paletă de culori,

Acest material reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea glafurilor interioare, datorită rezistenței foarte ridicate ce nu poate fi egalată de niciun alt material, Glafurile tale nu vor fi afectate de factorii externi, rezistența granitului le va proteja de zgârieturi, crăpări, spargeri sau pete. De asemenea pereții vor fi consolidați și nu se va înfiltra apa în suprafață.

Aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, va păstra aspectul intact al glafurile tale interioare de granit bej de-a lungul timpului.

Aceste glafuri nu necesită o întreținere complicată, pentru curățare vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Alege modelul potrivit de granit bej, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.