Glafuri de granit albastru pentru baie

Glafurile din baia ta pot deveni decorațiuni deosebite, dar și obiecte practice, dacă alegi să le amenajezi cu granit albastru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul albastru este apreciat, datorită modelelor sale îndrăznețe, ce pot fi de două feluri: cu venaturi, ceea ce înseamnă că au o culoare diferită de bază și formează vene sau vârtejuri în piatră. Celălalt tip este mai omogen, cu textură granulată. De obicei, modelele acestui tip de granit au o bază albastră și neagră, dar culorile secundare variază de la alb, gri, maro și alte nuanțe de albastru.

Aspectul inedit al granitului albastru va emana frumusețe și eleganță în baia ta, îmbunătățind cu siguranță aspectul acestei încăperi. Impactul vizual deoasebit al glafurilor de granit albastru din baia ta va atrage admirația oricărui privitor. Aceste glafuri vor deveni punctul central al băii tale.

Pe lângă avantajele estetice, granitul albastru va oferi glafurilor din baia ta și avantaje practice, fiind cel mai rezistent material disponibil. Duritatea granitului va face ca glafurile să fie foarte durabile în timp, nefiind afectate de expunerea prelungită la apă și umezeală. De asemenea, vor fi rezistente la pete și zgârieturi.

Imediat după instalarea glafurilor, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a ajuta la evitarea deteriorării suprafeței în timp. Acest tratament se reaplică la un interval de 12 luni.

Pentru curățarea glafurilor de granit albastru din baia ta, vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale.

Alege modelul potrivit de granit albastru, accesând www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.