Stiluri de decor pentru glafurile de granit

Îți poți amenaja locuința astfel încât să se potrivească unei serii diverse de stiluri de decor pentru glafurile de granit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Gama extrem de variată de modele pe care o oferă granitul, înseamnă că vei avea cu siguranță exact glafurile de granit pe care ți le dorești în locuința ta. Cele mai multe dintre stilurile de decor pot fi aplicate în fiecare cameră. Inspiră-te din aceste stiluri de decor pentru glafurile de granit, iar apoi adaptează-le la locuința ta.

Stilul Hygge: Căldură și confort

Hygge este un concept danez care reprezintă momente care te fac să te simți acasă. Imaginează-ți că ai o ceașcă fierbinte de ceai lângă fereastră, în timp ce citești cartea ta preferată. Ideea de hygge a fost dusă în lumea designului interior sub premisele confortului și relaxării.

Pentru a aplica acest stil pe glafurile de granit ale ferestrei tale, începe prin a alege o paletă uniformă de culori neutre – nuanțele pastelate sunt perfecte. Poți adăuga o lumânare mare sau un felinar alb, poți păstra două sau trei cărți pe margine și poți folosi suporturi tricotate de diferite texturi. Dacă ai destul spațiu pe glafuri pentru a sta și a te relaxar, pune o pernă mică. Cheia aici este să păstrezi totul simplu, așa că nu adăuga lucruri doar pentru a umple spațiul.

Stilul Neconvențional

Tot ce trebuie să faci pentru a pune în practică stilul neconvențional pentru glafurile de granit este să îți lași imaginația să preia controlul. În primul rând, alege cele mai interesante și deosebite modele de granit, cum ar fi cele exotice. Odată ce ai aceste glafuri, poți începe să creezi stilul neconvențional. Obține câteva articole artizanale sau de designer, ornamente reflectorizante, cât mai distractive și creative. Rezultatul va fi: o mulțime de culori și forme neobișnuite.

Stilul rustic

Poți recrea atmosfera magică a unei case din munți, aflată într-o pădure deasă, aplicând stilul rustic pentru glafurile de granit. Cerința principală este să alegi piese vechi și materiale care evocă confort și căldură. Cele mai potrivite modele de granit sunt cele gri, bej, maro, roșii și verzi.

Există atât de multe piese frumoase pe care le poți folosi pentru a crea acest stil! Un fierbător din fontă, pietre, plante de apartament luxuriante într-o gamă largă de nuanțe de verde, de la deschis la întunecat , ornamente din lemn lucrate manual sau cărți vintage cu copertă cartonată!

Alege unul dintre aceste stiluri de decor pentru glafurile de granit, iar apoi accesează www.stona.ro pentru a alege modelele de granit potrivite. Avem peste 600 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te poate ajuta să faci cea mai bună alegere.