Glafuri exterioare de granit cu finisaj periat

Glafurile exterioare îndeplinesc atât rol practic, cât și decorativ, de aceea materialul din care le confecționezi trebuie să fie foarte rezistent și cu aspect deosebit. Cea mai bună opțiune o reprezintă granitul cu finisaj periat, deoarece îndeplinește cu succes aceste cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole.

Pentru a obține acest finisaj, se periază ușor suprafața cu perii din plastic dur sau metal, până când devine texturată. Prin intermediul acestui aspect texturat, glafurile tale vor evidenția aspectul întregului exterior al casei, devenind elementele centrale.

Datorită durității granitului cu finisaj periat, glafurile tale exterioare vor fi foarte rezistente, acest material oferind cea mai bună susținere pentru ferestrele tale.

Finisajul periat este potrivit pentru utilizare în exterior, textura sa oferind protecție împotriva factorilor externi. Astfel că glafurile tale de granit vor face față cu brio expunerii prelungite la umezeală. De asemenea, o astfel de suprafață va ascunde eventualele imperfecțiuni survenite în timp.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod constant, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor exterioare cu finisaj periat de-a lungul timpului.

Pentru curățarea periodică a acestor glafuri, vei putea folosi doar o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid.

Poți alege modelul potrivit de granit cu finisaj periat, accesând www.stona.ro. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.