Glafuri de granit exotic pentru hol

Poți alege să folosești glafurile ca decorațiuni, pentru a transforma holul tău într-o încăpere elegantă și primitoare. Cea mai potrivită alegere a materialului pentru această amenajare este granitul exotic.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Granitul exotic este disponibil într-o varietate mare de modele, fiecare fiind compus din mai multe culori și texturi ce formează un aspect unic. Holul este prima încăpere pe care o văd oaspeții tăi atunci când te vizitează, iar glafurile de granit exotic vor îndeplini cu siguranță cerința de a crea un spațiu deosebit, care să impresioneze orice privitor.

Pe lângă rolul estetic, glafurile tale de granit exotic din hol vor avea și rol practic, acest material fiind cel mai rezistent disponibil. Ferestrele din hol vor fi fixate și protejate de înfiltrarea apei și umezelii în suprafață.

Pentru ca glafurile tale de granit exotic din hol să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat.

Aceste glafuri nu vor avea nevoie de o curățare complicată. Vei putea folosi doar o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 90 de modele de granit exotic, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din holul tău. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.