Sigilarea glafurilor de granit

Glafurile reprezintă o parte importantă a ferestrelor, deoarece acestea au rolul de a le proteja de factorii externi și de a le fixa în structura peretelui. Glafurile de granit îndeplinesc cu succes aceste roluri, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă această piatră naturală. Însă este necesar să asiguri rezistența glafurilor de granit prin intermediul aplicării unui tratament de sigilare. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Tratamentul de sigilare se recomandă a fi aplicat cel puțin o dată la cinci ani, pentru a preveni pătarea. Dacă glafurile tale de granit sunt sigilate corespunzător, lichidele vărsate nu vor pătrunde în suprafața lor.

Întreținerea glafurilor de granit se face cu soluții neutre, pentru a nu afecta tratamentul de sigilare aplicat, iar în lipsa acestor soluții profesionale, se poate folosi apă caldă cu săpun lichid.

Alege din peste 350 de modele de granit disponibile pe www.stona.ro, apoi sună la 0732 334 434  și noi îți realizăm glafurile pe comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.