Glafuri de granit bej pentru bucatarie 

Bucătăria ta are nevoie de un aspect elegant și primitor, dar și de funcționalitate. Amenajarea unor glafuri de granit bej îi va aduce toate aceste beneficii.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. 

Impactul vizual calm și plăcut al granitului bej, va adăuga o frumusețe discretă încăperii. Acest tip de granit este compus dintr-un fundal care poate avea nuanțe foarte variate ale acestei culori, iar pe suprafața sa sunt dispuse texturi granulate în nuanțe de maro, negru și gri. Contrastul rezultat este atrăgător și liniștitor, contribuind la crearea unei atmosfere relaxante în bucătăria ta. Neutralitatea și gama variată de modele, facilitează integrarea glafurilor de granit bej în orice stil de amenajare. 

Glafurile de granit bej fac mult mai mult decât să îți decoreze bucătăria. Avantajele practice ale acestui material respectă toate cerințele pe care le au glafurile pentru bucătărie. Protejează locuința de pătrunderea apei și fixează ferestrele în perete, însă funcționalitatea lor nu se oprește aici. Poți folosi glafurile de granit bej pentru bucătărie pe post de rafuri pentru flori, condimente și accesorii practice. Suprafața lor va fi foarte durabilă în timp și nu se va zgâria, păta, crăpa sau sparge. 

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a asigura rezistența în timp a acestor glafuri, chiar din momentul în care au fost instalate în bucătăria locuinței tale. Intervalul de reaplicare al sigilării este de 12 luni. 

Modul de curățare al glafurilor de granit bej pentru bucătărie este foarte ușor. Ai nevoie doar de o soluție de curățare potrivită pentru suprafața lor, astfel că o poți obține prin amestecarea apei calde cu săpun lichid de vase sau o poți achiziționa din magazinele specializate. 

Vei găsi peste 10 modele variate de granit bej, dacă accesezi www.stona.ro sau dacă ne vizitezi în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Îți putem realiza glafurile de granit bej pentru bucătărie la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.