Glafuri de granit gri Leopard White 

Amenajarea glafurilor interioare sau exterioare ale locuinței tale, are nevoie de un material puternic și cu aspect estetic deosebit. Granitul gri Leopard White este un produs cu adevărat unic, o piatră naturală subliniată de durabilitate și de o frumusețe de neegalat.

 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Duritatea sa, îl plasează pe locul doi ca cel mai rezistent material după diamant. 

Datorită aspectului său, Leopard White are o carismă unică combinată cu o gamă intensă de culori, rezultată din nuanțe primare de gri, accente negre și tonuri subtile de alb. 

Acest tip de granit gri transmite un aer sofisticat, adăugând în același timp valoare glafurilor tale. Poate fi tăiat la dimensiune, pentru a crea glafuri unice și personalizate. Granitul gri Leopard White este disponibil în două tipuri de finisaje: lustruit și fiamat. Cel lustruit are o suprafață lucioasă care reflectă lumina, făcând astfel spațiul să pară mai mare. Dacă spațiul în care vrei să instalezi glafurile este deja de dimensiuni generoase, poți opta pentru granit Leopard White cu finisaj fiamat fără probleme. Suprafața acestui finisaj este texturată, antiderapantă și cu aspect mat. 

Glafurile de granit gri Leopard White vor avea o rezistență extrem de ridicată, deoarece această piatră este unul dintre cele mai dure materiale de pe pământ. Astfel că vor face față fără probleme la deteriorările de orice fel, zgârieturi, ciobiri sau pete.  

Un tratament de etanșare aplicat în mod regulat pe suprafața glafurilor, va asigura păstrarea aspectului neschimbat de-a lungul anilor. Intervalul recomandat pentru reetanșare este de 12 luni. 

Pentru a curăța glafurile de granit Leopard White, vei avea nevoie doar de o soluție potrivită. Folosește apă caldă și săpun lichid de vase, sau o soluție special concepută pentru granit. 

Alege acum modelul potrivit de granit gri Leopard White, din peste 27 de modele disponibile, pe www.stona.ro De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Îți putem realiza glafurile exterioare la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.