Glafuri de granit rosu pentru bucatarie

Glafurile din bucătăria ta pot îndeplini atât rol practic, cât și decorativ pentru ferestre, dacă alegi să le amenajezi cu un material durabil și cu aspect estetic deosebit cum este granitul roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Intensitatea culorii acestui tip de granit, va atrage toate privirile asupra glafurilor din bucătăria ta, înfrumusețând ferestrele, devenind cu siguranță punctul focal al încăperii. De obicei, modelele granitului roșu sunt formate dintr-un fundal în nuanțe deschise sau închise de roșu, pe care se întind texturi granulate în nuanțe de gri, maro și negru. Contrastul format este foarte plăcut vizual, materialul fiind ideal pentru decorare.

Duritatea granitului va face ca glafurile din bucătăria ta să fie foarte durabile în timp. Ferestrele din bucătăria ta vor fi fixate în perete cu ajutorul acestor glafuri rezistente și vor fi protejate de factorii externi. De asemenea, vei putea da glafurilor tale de granit roșu încă un rol practic, folosindu-le ca suport pentru ghivece de flori.

După instalarea glafurilor se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența. Tratamentul se va repeta la un interval de 12 luni.

Glafurile de granit roșu din bucătăria ta nu vor necesita un proces de curățare complicat, fiind suficient să folosești o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Peste 30 de modele de granit roșu te așteaptă pe www.stona.ro și în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.