Glafuri exterioare de granit gri

Glafurile exterioare au în primul rând rol practic, însă pot avea și rol decorativ dacă alegi să le amenajezi cu un material cu aspect sofisticat cum este granitul gri.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Granitul gri va oferi glafurilor tale exterioare un aspect clasic și discret prin intermediul acestei culori, dar și un impact vizual puternic datorită texturilor granulate ale acestui material.

De la gri închis, aproape negru, la gri deschis, argintiu, vei găsi cu siguranță o nuanță de gri care să se potrivească exteriorului locuinței tale. Versatilitatea foarte ridicată a acestei culori va permite integrarea glafurilor exterioare de granit gri în orice amenajare, indiferent de stil sau de celelalte culori din jur.

Granitul gri va îndeplini cu succes și rolul practic pe care trebuie să-l îndeplinească glafurile exterioare, fiind cel mai rezistent material disponibil. Astfel că glafurile tale exterioare de granit gri vor face față fără probleme expunerii prelungite la apă și căldură, iar duritatea materialului nu va permite ca suprafața să se zgârie, ciobească sau păteze.

Efectuarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va asigura păstrarea aspectului intact al glafurilor de-a lungul timpului.

Pentru curățarea periodică a glafurilor exterioare de granit gri vei avea nevoie doar de o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, pe care o vei folosi cu o lavetă moale.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 100 de modele de granit gri, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.