Glafuri de granit negru pentru living

Dacă îți dorești să adaugi un accent contemporan în livingul tău, cea mai bună alegere este să amenajezi glafurile cu granit negru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Glafurile de granit negru vor accentua ferestrele, oferind un aspect elegant și luxos livingului tău. Chiar și în cele mai neutre spații poți să adaugi întotdeauna un accent puternic de culoare cum este granitul negru. Astfel se va forma un contrast deosebit ce va atrage atenția oricărui privitor.

Pe lângă avantajele de ordin estetic, acest material oferă și numeroase avantaje de ordin practic datorită durității și rezistenței ridicate. De aceea nu va trebui să-ți faci griji că se va înfiltra apa în suprafața glafurilor tale de granit negru, sau că se vor zgâria, păta sau ciobi.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru ca glafurile de granit negru să nu fie afectate în niciun fel de trecerea timpului.

Aceste glafuri nu vor avea nevoie de o întreținere complicată, pentru curățare periodică vei putea folosi o doar soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu o lavetă moale.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 40 de modele de granit negru, pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor tale din living. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.