Glafuri de granit verde pentru baie

Dacă îți dorești ca baia ta să emane frumusețe naturală, cea mai bună alegere este să amenajezi glafurile ferestrelor din această încăpere cu granit verde.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Prin intermediul glafurilor de granit verde vei adăuga culoarea naturii în baia ta și de asemenea vei aduce în această încăpere calmul pe care îl găsim în natură. Astfel că în baia ta se va crea o atmosferă relaxantă și plăcută, datorită impactului vizual deosebit al acestui material. Modelele granitului verde sunt foarte diverse, cu nuanțe variate de la deschis la închis. Cele deschise sunt potrivite atunci când îți dorești o baie calmă și liniștită, iar cele mai închise și mai îndrăznețe atunci când îți dorești un impuls de optimism în baia ta.

Glafurile ferestrelor din baia ta au nevoie și de calități practice, pe lângă cele estetice, însă granitul verde le va oferi cu succes, fiind cel mai dur și mai rezistent material. Cu aceste glafuri, ferestrele din baia ta își vor menține poziția în structura pereților, iar expunerea constantă la apă și umezeală nu va afecta suprafața glafurilor sau a pereților.

Odată ce glafurile de granit verde vor fi instalate în baia ta, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura rezistența și păstrarea aspectului estetic neschimbat. Se recomandă reaplicarea tratamentului la un interval de 12 luni.

Aceste glafuri nu vor avea nevoie de o îngrijire specială. Se pot curăța cu ușurință cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu o gamă variată de modele de granit verde, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din baia ta. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.