Glafuri de granit rosu pentru hol

Poți oferi holului tău personalitate și stil, dacă alegi să amenajezi glafurile ferestrelor cu un material cu o estetică inedită, cum este granitul roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile de granit roșu vor decora ferestrele holului tău și vor fi cu siguranță în centrul atenției, atunci când oaspeții tăi te vor vizita, datorită impactului vizual puternic al acestui material. Varietatea modelelor în care este disponibil granitul roșu, îți va permite să îl alegi cu ușurințe pe cel potrivit pentru amenajarea glafurilor din holul tău. Nuanțele deschise sau închise de roșu ale fundalului, creează un contrast interesant cu texturile granulate ce se întind pe toată suprafața, având nuanțe mai închise: gri, maro sau negru.

Granitul roșu este alegerea potrivită pentru amenajarea glafurilor din holul tău, și datorită durabilității sale ridicate, fiind cel mai rezistent material disponibil. Glafurile vor avea parte de numeroase avantaje practice, datorită granitului. Glafurile de granit roșu din holul tău vor stabiliza ferestrele și le va proteja de înfiltrarea apei și umezelii în suprafață.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura rezistența în timp a glafurilor tale din hol. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Curățarea glafurilor de granit roșu din holul tău nu va fi dificilă. Cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, folosită cu o lavetă moale, glafurile vor arăta ca în ziua în care au fost instalate.

Peste 30 de modele de granit roșu sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Putem realiza glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.