Optiuni de modele pentru glafurile de granit galben

Poți crea o atmosferă caldă și optimistă în locuința ta, dacă optezi să amenajezi glafurile interioare sau exterioare cu un material deosebit, atât din punct de vedere estetic, cât și practic, cum este granitul galben.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Cu ajutorul granitului galben, glafurile locuinței tale vor lumina orice spațiu interior sau exterior, și îl va face să pară mai spațios. De asemenea, acest material va oferi o durabilitate foarte ridicată, ceea ce înseamnă că glafurile tale vor rezista fără probleme pentru foarte mulți ani.

Dacă te-ai convins că granitul galben este alegerea ideală pentru amenajarea glafurilor locuinței tale, urmează să analizăm câteva dintre cele mai frumoase modele ale acestei pietre naturale.

Madura Gold

Este un tip de granit galben care se extrage din India. Culoarea sa de baza este galben-auriu și are accente de maro deschis. Madura Gold va aduce profunzime și stil glafurilor tale interioare sau exterioare, iar locuința ta va deveni luminoasă și plină de viață.

Padang Yellow

Acest granit galben se extrage din China. Fundalul pietrei Padang Yellow este bej, are granulație fină și pete în mai multe nuanțe de galben. Cu acest model de granit galben, glafurile tale interioare sau exterioare vor avea o tonalitate ușoară și caldă, emanând eleganță și stil.

Oro Brasil

După cum sugerează numele, acest model de granit galben se extrage din Brazilia. Oro Brasil este compus dintr-un fundal alb cu accente aurii, pe care sunt dispuse în mod uniform, pete de culoare neagră. Glafurile locuinței tale amenajate cu acest model de granit galben, vor avea un contrast intens și plăcut.

Santa Cecilia

Granit galben care se extrage din Brazilia. Santa Cecilia este o piatră naturală formată din pete în mai multe culori: bej, maro, auriu și negru, iar culoarea de bază este galben deschis. Textura sa este proeminentă și plină de contraste. Dacă alegi să îți amenajezi glafurile cu granitul galben Santa Cecilia, vor avea un aspect distinctiv care nu va trece neobservat.

Peste 40 de modele de granit galben te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și în depozitele din județele Prahova și Alba. Sună la 0732 334 434 și noi îți realizăm glafurile la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.