Culori in tendinte pentru glafurile de granit

Dacă ai ajuns la concluzia că granitul este materialul ideal pentru amenajarea glafurilor tale interioare sau exterioare, însă nu știi ce culori sunt în tendințe anul acesta, vei afla imediat.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Glafurile interioare sau exterioare de granit adaugă o notă de lux și reprezintă cea mai durabilă opțiune. Aceste glafuri sunt populare pentru marea varietate de opțiuni în ceea ce privește culorile și aspectul estetic. Opțiunile de culoare ale granitul sunt: alb, bej, galben, roz, roșu, maro, exotic, gri, albastru, verde și negru.

Ultima perioadă ne-a determinat să investim mai mult timp în amenajarea locuințelor noastre, punând mai mult accent pe apropierea de natură și crearea unui mediu plăcut și relaxant. Culorile neutre, nuanțele de albastru inspirate de ocean și verdele pădurii sunt culorile de top în anul acesta. Unicitatea fiecărei bucăți de granit, va da ocazia glafurilor tale să iasă în evidență prin frumusețea lor atemporală și să rămână elementele centrale chiar și în anii următori.

Dacă optezi pentru glafuri de granit în culori neutre, vor crea o atmosferă caldă și primitoare în interiorul sau exteriorul locuinței tale, iar oaspeții tăi se vor simți cu siguranță ca acasă de fiecare dată când te vor vizita.

Glafurile de granit în nuanțe de albastru sau verde vor crea o atmosferă liniștitoare care te va duce cu gândul la o evadare în natură. Atunci când tu și oaspeții tăi veți petrece timp în interiorul sau exteriorul locuinței tale, vă veți simți calmi și relaxați.

Modelele disponibile ale granitului, atât pentru culorile neutre, cât și pentru albastru și verde sunt foarte diverse și versatile, astfel încât le vei putea alege cu ușurință pe cele care se potrivesc cel mai bine cu interiorul sau exteriorul locuinței tale.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu un număr impresionant de modele în tendințele acestui an, pentru a obține glafurile pe care ți le dorești în locuința ta. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.