Glafuri exterioare de granit cu finisaj buciardat

Materialul potrivit pentru amenajarea glafurilor exterioare, trebuie să îndeplinească cele mai înalte cerințe atunci când vine vorba de rezistență, însă este important să aibă și o estetică specială. Poți opta pentru granit cu finisaj buciardat. 

Granitul este o rocă magmatică masivă, ce are o textură granulată și este compusă din feldspat, cuarț și minerale amfibole. 

Pentru a crea un finisaj buciardat, o perie cu vârf de diamant este aplicată pe o bucată de granit. În acest fel suprafața acestei pietre naturale capătă o textură deosebită, iar culorile sale sunt evidențiate. Glafurile tale exterioare de granit cu finisaj buciardat vor avea un aspect modern și sofisticat. 

Finisajul buciardat îmbunătățește rezistența granitului, de aceea este ideal pentru glafurile exterioare. Având în vedere expunerea constantă la apă și umezeală, la razele solare sau la oricare altă cauză care ar putea determina uzura suprafeței, glafurile vor fi capabile să își păstreze aspectul în timp, datorită texturii aspre. De asemenea, acest finisaj va ascunde amprentele și petele mai bine decât oricare altul.  

Deși durabilitatea glafurilor exterioare de granit cu finisaj buciardat va fi deja extrem de ridicată, este întotdeauna bine să le asiguri rezistența de-a lungul anilor cu un tratament de sigilare. Dacă reaplici sigilarea în fiecare an, glafurile tale vor arăta mereu uimitor. 

Pentru curățarea adecvată a acestor glafuri nu va fi nevoie de un proces complicat. Folosește o soluție de curățare potrivită pentru granit, împreună cu o lavetă moale. O soluție special concepută pentru acest tip de piatră oferă o curățare în profunzime a suprafeței, însă pentru o curățare rapidă poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid de vase. 

Alege acum modelul potrivit de granit cu finisaj buciardat, intrând pe www.stona.ro sau vizitând showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr. 48 și depozitele din județele Prahova și Alba. Îți putem realiza glafurile exterioare la comandă, respectând grosimea și dimensiunile dorite.